Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Küçük Akgöl Akşam Turumuz 23 Mayıs 2017

Sabahı ıslak, öğleni bulutlu, akşamı güneşli bir akşam turunda, Söğütlü İlçe sınırları içerisinde şehir merkezine 18 km. mesafede yer alan Küçük Akgöl'e doğru Ben, Emre USLU, Harun GEMİCİOĞLU ve Ferizli'den katılan Erkan TANK ile birlikle güzel bir akşam turu gerçekleştirdik. 

Küçük Akgöl'e vardığımızda bizi farklı bir manzara karşıladı. Her zaman görmüş olduğumuz o büyük sazlıklar temizlenmiş, belirli bir yere kadarda yol genişletilmişti. Göl adeta gün yüzüne çıkmış, ihtişamı daha da belirginleşmişti. Burada gezip fotoğraflar çekiyor bir yandan da güneşin batmasını bekliyorduk.
Aradan 15 dakika geçti geçmedi, Erkan bizim yanımıza geldi. Hoş sohbet dedikodu derken güneşte iyiden iyiye batmaya etrafı renklendirmeye başlamıştı. Biz bir yandan fotoğraf çekilirken bir yandan da gölde kayıkla nasibini arayan balıkçılar vardı. 

Bu alanda bir de balık restaurant tesisi mevcut. En yakın bakkal Göl Mahallesi içerisinde 1 km. mesafede var. Buraya gelmek isteyenlerin hazırlıklı gelmesinde fayda var. Çeşme sadece tesiste mevcut. İsteyenler kendi oltasını alıp buraya balık tutmaya gelebilirler.

Bizlerde bu kısa akşam turunda bu güzellikleri görmek orada olmak istedik. Güzel ve keyifli bir akşam geçirdik. Daha nice nice güzel akşamlara diliyorum. Esenliklerle….

Küçük Akgöl (1).jpg
Küçük Akgöl (10).jpg
Küçük Akgöl (11).jpg
Küçük Akgöl (12).jpg
Küçük Akgöl (13).jpg
Küçük Akgöl (14).jpg
Küçük Akgöl (2).jpg
Küçük Akgöl (3).jpg
Küçük Akgöl (4).jpg
Küçük Akgöl (5).jpg
Küçük Akgöl (6).jpg
Küçük Akgöl (7).jpg
Küçük Akgöl (8).jpg
Küçük Akgöl (9).jpg