Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Sakarya Mtb CUP Yarışları 14 Mayıs 2017

14 Mayıs 2017 Pazar günü Sakarya Üniversitesi dağ bisikleti parkurunda gerçekleştirilen Mtb CUP şampiyonası 2020 Dünya şampiyonası öncesinde zorlu bir mücadeleye sahne oldu. Yarışmacılar kıyasıya zorlu parkurda mücadele etti. 

Uluslar arası standartlardaki parkurda adeta kötülere yer yoktu. İyi olanın kazandığı zorlu mücadelelere sahne oldu. Organizasyon olarak yarış alanı ve parkur mükemmeldi diyebiliriz. Alana seyirci getirme veya çekme konusunda belediyelerin duyuru ve imkanları maalesef zayıf kaldı. Umarız ki önümüzdeki yıllarda bu sorunları çözerler. Bunun dışında genel olarak iyi bir organizasyondu.

Bizlerde Trafik Park etkinliğinin ardından yarış izlemeye gittik. Stadyumda yerimizi alarak yarışmayı ve yarışmacıları destekledik. Yarışmacıları hem canlı hem de monitörden izledik. TRT şampiyonayı canlı olarak yayınladı. Yarışmanın bitiminde dereceye girenlere madalyaları verildi. Çekiliş numarası alanlara ise bisikletler hediye edildi.

Bizler yarış bitiminde alandan ayrılarak günü güzel ve dolu dolu bir şekilde tamamladık. Emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkürler.

Sakarya Mtb CUP (10).jpg
Sakarya Mtb CUP (11).jpg
Sakarya Mtb CUP (12).jpg
Sakarya Mtb CUP (13).jpg
Sakarya Mtb CUP (14).jpg
Sakarya Mtb CUP (15).jpg
Sakarya Mtb CUP (16).jpg
Sakarya Mtb CUP (17).jpg
Sakarya Mtb CUP (2).jpg
Sakarya Mtb CUP (3).jpg
Sakarya Mtb CUP (4).jpg
Sakarya Mtb CUP (5).jpg
Sakarya Mtb CUP (6).jpg
Sakarya Mtb CUP (7).jpg
Sakarya Mtb CUP (8).jpg
Sakarya Mtb CUP (9).jpg